全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1

全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
    2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
    3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
    4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
    5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
    6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
    7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
    9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
    10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案
参考答案及深度解析M:Free...recycle.Free-cycle.Yes,I like the idea.But I wouldsights and everything?My friend asked me to stay in her house,like a free bicycle even morebut I don't think it would be very convenient.Text 8M:Yep.We're in the Dupont Circle area,pretty central toW:So,Eric,how is life in Greenland these days?Washington DC.You can walk down to the White House.TheM:Oh,you know.Winters are long.I live on the coast,though,underground is right around the corner.so I get to see the ocean every day.That's always nice.W:Do you include breakfast?W:I heard that winters in Greenland are somewhat shorter than theyM:Yes,madam,and we also offer dinner if you likeused to be-global warming,I guess?W:OK.That sounds good.Thank you.I'm going to think about itM:Yes,that's true.They're calling it "the greening ofand once I've got everything booked,I'll give you a call.Greenland”.M:OK.Have a good day.W:The“greening'”?What does that mean?Text 10M:Well,the average temperature in Greenland is rising twice asI really enjoy going to the movies with my friends on mostfast as in other places.So,now I have a few trees near myweekends.I usually check the movie listings in the newspaper orhouse.Trees didn't use to exist in Greenland,you know!online to see what is playing.I also check the movie reviewsNeither did vegetables.So it's amazing!Besides,farmers canbecause I don't want to see a bad movie.I like to arrive early at thegrow more grass for their animals.movie theater so I don't have to stand in line too long to buyText 9tickets.Sometimes,the movie we want to see is sold out,so weW:Hello,this is Tina.I haven't booked my flight to Washingtonmight buy a ticket for a later showing.At the theater,I sometimesDC yet,but I was wondering if you have any advice on how tobuy popcorn and a drink.The prices are sometimes high,but I likebest get to you from the airport?chewing something during a movie.I usually like to sit in an aisleM:Yes,well,if you're flying,Reagan National is the closest.Youseat somewhere in the middle of the theater.I think you can see thecan take the underground right from there.Dulles is furthermovie better instead of straining your neck if you are unfortunateaway and a taxi is probably the easiest.And then Baltimore-enough to sit in the front rows.One thing I don't like is when otherWashington Airport connects to a train that you can take rightpeople talk during the movie,put their feet up on the back of myinto the main train station in town.seat,or bring crying babies to the theater.Everyone should be ableW:OK,cool,I think Reagan should be the best.And do youto enjoy the moviepretty centrally lie in Washington DC?Like,next to all the36安徽省六校教育研究会2022届高三联考选择题答案速查选C题号123.B【解析】细节理解题。根据文中四个景点的介绍:“Victoria Falls”部分中的“Some of them are very dangerousfor people..”;“Arctic Cliff Face”部分中的“Despite all theinconvenience'”;“Auckland's Sky Tower”部分中的“The案tower is 630 feet tall.At the top of the structure there is anobservation deck(甲板).”;“North Yungas Road”部分中的6号"The problem is that it is too narrow and badly maintained while答案here the traffic is heavier than anywhere else.”可知,这四个景点都有一定的危险,所以它们的共同点是都有可能危及生题号373命。故选B。答案B题号49体裁:夹叙夹议文主题:人与自我一优秀的写作作品应该是505230对人性的反思答案BB0【语篇解读】作者被已逝爷爷留下的日记上的话语深深吸引,并第二部分阅读理解引发了作者对现代人写作肤浅的忧虑。作者认为写作能帮助我们探索未知的世界,优秀思想家的作品反映了对人性的第一节深思。24.D【解析】词义猜测题。由第二段中的“In the magical script体裁:说明文主题:人与社会一著名的旅游景点before me,I was transported to another age when food was an【语篇解读】本文介绍了几个世界上著名的旅游景,点。everyday art,planned,prepared and enjoyed in the company of21.D【解析】细节理解题。根据“Victoria Falls”部分中的“.others,..”可知,已逝爷爷留下的日记上的话语就像魔法剧considered to be an incredible place worth taking pictures of...本,让作者进入了爷爷的世界,作者觉得语言优美,这说明作Some of them are very dangerous for people.”可知,维多利亚者被爷爷的日记深深吸引了。故选D。瀑布是一个危险又有吸引力的拍照地点。故选D。25.C【解析】细节理解题。根据第二段中的“in the magical22.C【解析】细节理解题。根据“North Yungas Road'”部分中script...when food was an everyday art,planned,prepared and"Hundreds of people die here every year.The major cause ofenjoyed in the company of others,and a time when people hadall those accidents is the road.”可知,每年有数百人因为交通the heart to pause their own lives to embrace each other's事故死在这里。因此,北永加斯路被称为“死亡之路”。故struggles.”可知,作者爷爷那个年代,人们愿意相伴,遇到困D151卷36·英语
本文标签: