炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题

炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。

本文从以下几个角度介绍。

    1、2024炎德英才大联考四
    2、2024炎德英才大联考英语
    3、2023-2024炎德英才4月联考
    4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
    5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
    6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
    7、2023-2024炎德英才大联考月考四
    8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
    9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
    10、2024炎德英才大联考考前演练2
64.raises65.for写作第一节One possible version:Respected teachers and my dear fellow students,I feel honored to make a speech here."I believe I can fly"is a famous English song and it hasinspired a lot of people to pursue their dreams.My dream is to become an astronaut.I am fullyaware that I need to put in a great deal of effort to realize my dream.First,a healthy body is aprecondition for becoming an astronaut.Therefore,I'll work out regularly.Second,I'll work hardand try to enter my dream university where I'll acquire academic knowledge.That's all.Thank you.第二节One possible version:"We didn't want to hurt you,said my classmate,Stacey."We know you are hungry...I toldMommy to pack me more food so I could give it to you.We didn't want to tell you we werehelping you because Mommy said we needed to protect your dignity."As I heard Stacey's words,tears rolled down my cheeks.Yes,they protected my dignity by offering me food without pointingout that I was needy and couldn't afford lunch.After many years I paid my classmates a visit and invited them to a get-together at my house torepay their kindness.When my classmates visited me,they all shared their stories,and I realizedhow much pain and suffering remained in their life.I decided to assist them.After all,it was themand their efforts that made me see the beautiful world.While we all enjoyed a barbecue that dayin my backyard,I realized something.Pain and challenges are a part of life.We may hate them,but they make us stronger,and without them,we won't be able to feel true happiness.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章介绍了四个适合秋季出游的欧洲城市。2l.B。理解具体信息。根据Prague部分中的the oldest working astronomical clock in the world可知,游客在布拉格可以看到世界上最古老并且仍在运行的天文钟。22.C。理解具体信息。根据Amsterdam部分中的Explore one of the city's75well-knownmuseums such as the Anne Frank House or Van Gogh Museum可知,阿姆斯特丹有很多闻名世界的博物馆,是吸引游客的旅游景点。23.D。理解具体信息。根据Munich部分中的Here's a fun fact::The English Garden is biggerthan Hyde Park in London,,the largest of the four Royal Parks可知,位于慕尼黑的英国公园居然比伦敦最大的皇家公园都大。【知识链接】1.Indian summer:印第安夏,小阳春,秋老虎2.laid-back:悠闲的,无忧无虑的B篇主题语境:人与社会一一历史本文是新闻报道。海洋考古学家Tamara Thomsen第二次偶然发现了古船。
本文标签: