炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2

写作第一节One possible version:Dear Mike,I'm sorry to tell you that I can't go with you to the city museum this weekend.I promised to beyour guide to the local folklore exhibition,but I caught a bad cold yesterday.I have a terribleheadache and it hurts when I move my body.It's really a pity.But luckily,the exhibition runs fortwo weeks.I guess I will fully recover in a week.If you're free next weekend,let's go to see theexhibition then.Looking forward to your reply!Yours,Li Hua第二节One possible version:Squeak concentrated as hard as he could and hopped on his board.He took a wave right over tothe man who called for help.It was the longest time Squeak had spent balancing on his surfboardyet!Squeak got over to him in a moment and put his arm under the man's.They used his boardto float to the beach where a crowd had gathered.Finally,the lifeguard saw what was happeningand jumped in to help,too.Troy was waiting along with a crowd of people.As soon as Squeak and the man he'd helped gotback to the beach,he ran up to Squeak."Troy!"Squeak said excitedly."Did you see me?I surfed!I really surfed!"Troy nodded happily and hugged him.He'd seen Squeak help the man,and feltproud of him."Squeak,you are a hero!"He said aloud.He was even surprised that Squeak couldsurf From then on,Squeak was known more for his surfing than his skateboarding.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与社会一一艺术本文是应用文。文章介绍了几个世界有名的摄影比赛。21.C。理解具体信息。根据Amateur Photographer of the Year部分中的You‖I have theopportunity to enter several rounds throughout the year可知,年度业余摄影师比赛每年会举办多轮比赛,参赛者每年可以多次参加。22.D。理解具体信息。根据World Press Photo Awards部分中的If you want to test yourphotojournalism skills against others in more than one competition Istanbul Photo Awards分中的The competition is organized mainly for news photographers可知,这两个比赛主要都是为新闻摄影师举办的。23.B。理解具体信息。根据Landscape Photographer of the Year部分中的Category winners::E1,000 and a book可知,该比赛中的类别获胜者可以获得1,000英镑的奖金。【补充说明】Anadolu Agency:阿纳多卢通讯社,是土耳其国家通讯社。B篇主题语境:人与自我一一做人与做事本文是记叙文。Beth Bonness曾患有短暂性脑缺血发作,她坚持治疗最终康复。退休后她为