全国100所名校最新高考冲刺卷英语2023届Y1正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、全国100所名校最新高考冲刺卷英语2024
2、2023-2024全国一百所名校最新高考冲刺卷英语
3、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一
4、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷答案英语
5、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语三答案
6、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷21ccj英语
7、2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
8、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷二英语
9、全国100所名校最新高考冲刺卷英语一2024
10、2023-2024全国100所名校最新高考冲刺卷英语一答案

BAfter winning the gold medal in the Tokyo Olympics on Aug 5th,14-year-old Quan Hongchan has caughteveryone's attention.She doesn't only have perfect performance,but also is very lovely.Quan said to the reporter中考必刷卷·2023年安徽中考第一轮复卷英语第4页(共82页)her dream was to save enough money to treat her sick mother,buy snacks,and go to an entertainment park圆)and a zoo.She is the third in her family.They mainly live on such little money from a small land.But the localgovernment helps this family a lot.Now Quan has become a sports star,her quiet village home has become a must-see place.Both local people andthose far away come to visit her home.They come here in order to bring the national attention here for her greatsuccess.However,all of this has a badly effect on Quang family's daily life.Let's protect their peaceful life to makeher training and studies normal.()59.Where might Quan go when she is free?A.China bank.B.Book store.C.Post office.D.Food shop.)60.Which of the following about Quan's family is TRUE?A.Her family mainly feeds on a small landB.Quan's family are all very healthy and fineC.Quan's family has never got any help from others.D.Quan's family often takes her to the park for fun.)61.What does the underlined word "effect"mean in Chinese?A.提高B.比较C.影响D.鼓励)62.What will Quan do in the future?A.She continues being a player.B.She will move to a big city.C.She plans to make much money.D.She will sell her house for a high price.【答案与解析】S9.D推理判断题。第一段的内客“Her dream was to save enough money to treat her sick mother,buy snacksandg0 to an entertainment park and a zoo”便可知她的梦想是治疗生痛的妈妈,买食,去游乐圆和动物园。其中买零食,必然要去“食品店”food shop。故逃D。60.A推理判断题。根据第国段的内客可知,全的家庭很贫穷,主要依靠一块国地来生活。故选A。61C词义猜测题。根据句首的“然而”,以及下文的内客“尽力保护他们静快乐的生活”,便可知这里指的是“影响”地们的生活,故选C62,A细节理解题。根据短文最后一句话“让地的训练和生活正常”,说明全仍然会继续当一向运动员,故选ALiu Zhizhuo is a student and a volunteer in the fight against desert.He was honored as one of the "MostBeautiful Chinese College Students"of 2020.Since 2016,Liu has been growing plants in Minqin county surrounded by deserts.That summer after a 24-hourtrain jourey and a six-hour drive,Liu and eight of his classmates finally arrived here for the first time.They wake up at 6 am and walk toward the Desert with grass,tree seeds and the necessary tools every day.They usually stay in the desert for several days.Their skin would burn under strong sunlight,and eyes would hurt bythe sand.Meals were a problem,and fresh vegetables were a treatLiu set up the organization "Lyu Ge",hoping to plant more green plants in the deserts.And it now has 800members from 30 universities.Liu has returned to Mingin every summer since 2016 with his team,which has growneach year.At the same time,he also realized the poverty there.He and his team began to plant some useful plants to helpthem out of poverty.These special plants are used not only to stop the desert,but also produce medical material.The local villagers can get much money from them.)63.What kind of person is Liu according to the passage?A.He is patient.B.He is outgoing.C.He is humorous.D.He is helpful.()64.What problem might Liu meet in the desert?A.Fall a skin illness.B.Catch a heart problem.C.Lose his life.D.Fall in danger of die.)65.What can the organization "Lyu Ge"do?A.Help poor people out of poverty.B.Grow more trees in the desert.C.Help sick patients get better.D.Get more vegetables for people in deserts.中考必刷卷·2023年安徽中考第一轮复卷英语第5页(共82页))66.What may happen to the local people later?A.They cut down many treesB.They grow many vegetables.C.They get out of povertyD.They move to other places.【答案与解析】63.D推理判断题。根据第一段和第二段的内容介绍便可知刘是一个乐于帮助的人,故选D。6d.A轲节理解题。短文第三段中的句子“Their skin would bum under strong sunlight,and eyes would hurt by thesad”告诉我们,他们在沙漠中皮肤会受强烈阳光的燃烧,眼睛会被沙子弄伤,因此会可能患上皮肤病,故选A6S.B细节理解题。根据短文第四段中的句子“Liu set up the organization“Lyu Ge”,hoping to plant moregreen plants in the deserts."使可知这个组织的目的是在沙漠中种植更多的绿色植物,故选B。66.C推理判断题。短文最后一句话的内客“The local villagers can get much money from them."便可知当地村民能卖掉这种药材,从而可以静到很多钱,可能发生的事情当然是他们会脱,故选CDIt's Friday today.Tomorrow is my cousin's birthday.My cousin is Jenny.She is a student in No.5 Middle School.ButI'm in No.6 Middle School and my sister,Linda's school is No.16 Middlle School.We are all good friends
本文标签: