炎德英才大联考2024年普通高等学校招生考试考前演练四英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024炎德英才大联考四
2、2024炎德英才大联考英语
3、2023-2024炎德英才4月联考
4、2024炎德英才大联考高三月考试卷四(全国卷)
5、2023-2024炎德英才大联考四答案解析网
6、炎德英才大联考2024高三月考4英语
7、2023-2024炎德英才大联考月考四
8、2023-2024炎德英才大联考全国卷四
9、2024炎德英才大联考高三月考卷四全国卷
10、2024炎德英才大联考考前演练2

综合能力检测(3)参考答案及部分解析参考答案journalist can start with stories about things you've done and1-5ABACB6-10 BCACC11-15ABABCexperiences you've had可知,一个女孩在中国的旅行经历可16-20 CBBAA21-25ABACD26-30 CCBAA能会出现在《新月女孩》杂志中。31-35 BBABB36-40 CEABF41-45 CABAD23.A。理解具体信息。根据HOW TO GET STARTED部分中的46-50 BACDB51-55ADABAYou can always go to https://newmoongirls.com/girls-get-published/56.covering57.beautiful58.to tolerateto contribute your work directly可知,可以通过网站htps:∥59.killed60.called61.asnewmoongirls..com/girls-get-published/.投稿。62.largely63.and64.where【补充解释】65.treesL.New Moon Girls(para.1)上《新月女孩》,是一本由8至14岁女孩写作创作和撰写的杂志。该杂志成立于美国明尼苏达州的德卢斯,第一节现在由New Moon Girl Media每季度在加利福尼亚州的里士满One possible version:出版。内容涵盖文学、艺术、科学、职业、生理、装饰等女孩关心Pick up rubbish at the forest park的一切话题。Last Sunday,our class organized a trip to the forest park to2.PBS(Public Broadcasting Service)(para.3):(美国)公共电视pick up rubbish.网,是美国的一个公共电视机构。We met at the school gate at 9 o'clock and cycled there.UponB篇arrival,we were divided into seven groups,each taking charge of an主题语境:人与社会—社会服务area.Besides,we put up a slogan to call on visitors to protect the本文是新闻报道。乡村社区引进电车服务,为社区人就医提environment.Fortunately,our activity successfully attracted the供了便利。attention of many people.Some gave us the thumbs up,and some24.C。推断。根据第三段中的In Huron,there is no Uber,,no Lyft,joined us voluntarily.This was a successful and meaningful activity.and no taxis.There are very few buses,and they don't have第二节many routes.many people don't have cars可知,住在HuronOne possible version:的人们出行不便。He was holding a purple and white bunch of flowers.Seeing25.D。理解具体信息。根据第三段中的My mother got cancerhis sweet smile,Sadie smiled too,feeling rather happy.He handedshe wouldn't sleep at night because she was so nervous that sheher the flowers.Sadie accepted them and told him her team mightcouldn't find a ride,.and that was disturbing for me和第四段中lose the game,but Richie said that was not important.What he knewHis feeling of hopelessness drove him to start a nonprofitwas his sister was a gifted player and that she had tried her best.知,Leon的母亲身患癌症,常为不能顺利坐车看病而担忧,这There was no way he could miss his little sister's big game.He also促使他成立了Green Raiteros项目。said it was great to have many new friends,but he realized Sadie26.C。理解具体信息。根据第六段中的It was important to gowas his best friendelectric here because this region is an area of the countryThose words meant more to Sadie than "I'm sorry"ever could.battling a problem many cities have:consistently bad airSadie smiled.She rested the flowers in her wheelchair and went backpollution,At least we can stop the damage可知,Greenout onto the court.Right then Sadie decided to play the rest of theRaiteros可以减轻空气污染问题。game with the bunch in her wheelchair.With her brother watching27.C。推断。根据最后三段的内容可知,Mercado是一个不辞劳from the sidelines,Sadie stole the ball from a competitor and fought苦且乐于助人的人。her way to the net,making the first of what would be many amazingC篇shots for the team.部分解析主题语境:人与自然—环境保护阅读本文是说明文。保护亚洲大象需要中国和印度的共同努力。第一节28.B。理解具体信息。根据第二段中的Local authorities.haveA篇not only made efforts to move human populations away from主题语境:人与自我一学elephant habitats可知,为保护大象,中国政府将人们迁到其他本文是应用文。文章是《新月女孩》杂志社的一则记者招聘地方。启事。29.A。理解具体信息。根据第三段中的The animals now face2l.A。理解具体信息。根据第一段中的Every magazine issuethe much more dangerous threat of climate change which callsand our website are full of opportunities for girl journalists agedfor united action可知,气候变化的威胁导致中国和印度需要8-14 to get published可知,《新月女孩》杂志社招募的小记者合作起来保护大象。的年龄在八到十四岁之间。30.A。推断。第四段主要列举了几个适合中国和印度合作保护22.B。推断。根据WHAT TO WRITE ABOUT?部分中的a girl大象可以采取的措施,故本段主要通过举例展开。·5
本文标签: