高三2024年普通高等学校招生统一考试模拟信息卷(二)2英语试题正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2024年全国高考信息模拟试卷二英语
2、2024高考真题
3、2024高考答案
4、2024年全国高考信息模拟试卷二英语答案
5、2024年全国高考信息模拟试卷三英语
6、2024年全国高考信息模拟试卷英语
7、2024年全国高考信息模拟试卷一英语
2英语试题)
M:Sounds very reasonable.(Tet8)(第11题为总结题)W:Did you know that the people in Germany consume the most amount of beer in Europe?M:I can believe it.They have a yearly beer festival called Oktoberfest.W:That's correct.In 2009,they consumed on average 110 liters per person,but it has gradually been declining.M:What was it last year?W:In 2019 it was just under 100 liters per person.M:That's still a lot.W:Yes.There are roughly 1,300 German beer makers.(12)M:Why is it so popular there?W:There is a law dating back to the 1500s about how to make beer as pure as it can be.That is why German beer isconsidered to be the best in the world.M:I do like it,but I had some really better beer in England when I lived in London.W:Where was the best beer you ever had?(13)M:Probably in Belgium,which is right next to Germany.So that makes sense.(13)(Tet9)(第14题为推断题)》W:Andy Seth is a 27-year-old professional card player.(15)Andy,how did you get your start in playing cards?M:My curiosity in the game began with a TV program I saw in the early mid-2000s.It arose my interest in leamning thestrategy and reasoning behind it.W:Can you describe an average game day?M:One of the most appealing aspeets of being a professional card player is the freedom.(16)There is no typical day.One day I might spend my time playing a toumament at the World Series,and I will follow the schedule of thetourament for as long as I survive in it.The next day I might wake up not feeling like working and decide to relaxor work on one of my other businesses.W:Can you describe a reality of being a professional card player that other people may not know?M:The freedom is a double edged sword.You are your own boss and generally there's no one to tell you what to do orwhere to be.But you can often feel alone because there is no real concept of a team in cards.(17)(Text 10)Dear joumal,I've been trapped on this island for two months and can only keep track of the days by my markingsin a cave.I've entirely given up hope on getting rescued by a plane.The aircrafts that fly by are much too infrequentand far away to be of any help.Also,in this part of the Indian Ocean,there is no one on the island.I've searched thisisland far and wide,and I'm forced to eat mushrooms,insects,and small fish.Luckily,there are enough coconuts(to last a lifetime.I'm writing this to feel like I have contact with someone due to months without outsidecommunication.I escaped the massive violent conflict in my country in the South Pacific,and I sought help from India.(18)There,I'd be taken in and could legally settle in a different country.If it wasn't for facing the random typhoonwhile crossing the Andaman Sea,I would have made it,even if my boat wasn't perfect.There was nothing I could havedone to prevent this storm.The primary issue now is lacking any method of contacting emergency support.My satellitephone is unreliable and has now proven to be of no use at all.My hope now is to find a wood supply to get my boatfunctioning again.If not,I'll have to face my greatest panic:being stuck on this island forever.(19)(20)参考答案1~5 ACBCA 6~10 CBCBA 11~15 ABBAB 16~20 CABAC2L.D细节理解题。根据第一段How to Get to Holker中By car里Approximate travel times后面内容可知,从Manchester到Holker要用I hour and30 minutes,即90分钟,故选D。22.B细节理解题。根据Admission Charges可知,团体中的一员去Hall&Gardens需要支付9英镑23.D细节理解题。根据文章最后一段Winter Market中最后一句Wander among a variety of shops selling giftswhile enjoying a live music show and nice street entertainment..可知,如果想去看现场表演需要去Winter【2024高考名校导航金卷·英语(三)参考答案第2页(共4页)】
本文标签: