北京专家卷·2025届高三·(三)3英语答案正在持续更新,目前2025衡水金卷单元卷答案网为大家整理了相关试题及答案,供大家查缺补漏,高效提升成绩。
本文从以下几个角度介绍。
1、2023-2024北京专家信息卷英语高三月考2
2、北京专家2024模拟卷三英语
3、2024北京专家信息卷3英语
4、2023-2024北京专家信息卷英语高三
5、2023-2024北京专家信息卷英语2高三年级月考卷答案
6、2023-2024北京专家信息卷英语高三年级月考卷2
7、2023-2024北京专家信息卷高三年级月考卷英语
8、2023-2024北京专家信息卷英语高三年级月考卷
9、北京专家信息卷3英语2024答案
10、2023-2024北京专家信息卷英语(2)高三年级月考卷
3英语答案)
what they had lost.Over the next few days,they worked together,choosing a piece that heldmeaning for both of them.As they practiced,old memories resurfaced,and they began tocommunicate more openly,laughing and supporting each other just as they used to.On the last day of the trip,Judith and Melanie took the stage for a shared performance.Melanie,though still nervous,drew strength from Judith's support and the lessons learned from Freya.Thelines flowed naturally and their movements were in perfect harmony.Together,they delivered aheartfelt and moving performance,receiving thunderous applause.They not only overcame theirindividual fears and setbacks,but also rediscovered the power of their bond.From that dayforward,they stood side by side,supporting and encouraging each other,not just on stage but inevery aspect of their lives.部分解析阅读第一节A篇主题语境:人与自我一一生活本文是应用文。文章主要介绍了一个名为Seeing in Art and Medicine的展览。21.D。理解具体信息。根据第一段中的Try your hand at close-looking activities in thisexhibition,which examines'objects from across the collections from the perspective of themedical humanities可知,这个展览探索医学人文。22.A。理)解具体信息。根据第二段中的they are given the time and space to develop theirinterpersonal and communication skills可知,住院医生在展览期间有时间和空间发展他们的人际交往和沟通技能。23.D。理解具体信息。根据倒数第二段中的Try your hand at some of the writing and drawingactivities from the program可知,参观者可以在项目中参与一些写作和绘画活动。B篇主题语境:人与社会一一文学本文是记叙文。文章讲述了作者与诗歌评论家Helen Vendler之间的友谊,表达了作者对她的赞赏和敬意。24.D。理解具体信息。根据第二段中的Helen became the most important critic of the age bydealing with something old and basic一the fact that great poetry was,well,lovable可知,Helen成为当代最重要的评论家得益于她关注诗歌既传统又基本的事实一一伟大的诗歌作品总是能让读者喜欢上的。由此可知,她专注诗歌作品给读者带来的最基本感受。注:at theoutset(para.1)意为“从一开始”。25.A。理解具体信息。根据第三段中的But unlike Wilson,Helen was never forced to show off.可知,但是与Nilson不同的是,Helen从不会迫于外界压力而去炫耀。26.A。推断。根据倒数第二段中的Helen wrote to me,“I was completely floored when I gotthe call.Perhaps I was chosen by the committee because of my advanced age;if so,I can'tcomplain.”可知,得知自已获奖后,Helen惊讶得不知所措,认为自已获奖是因为年龄优势。27.C。理解目的。根据最后一段中的if the legislators'laws apply to feeling and conduct,Ithinkhe was onto something.If one reads poetry as deeply as Helen did,and stays with it,and lets itroll around in one's head,the effect is transporting.You find yourself better understandingfeeling and language可知,如果立法者的法律适用于感觉和行为,作者认为Shelley是对的。如果能像Helen那样细细品诗,你会发现自己可以更好地理解感觉和语言。由此可推知,作者提到Shelley的诗句是为了赞成Helen走进诗的世界的做法。
本文标签: